Samsungov idući smartphone

Izvor fotografije: venturebeat.com

Još se nisu slegli dojmovi Samsungovih vjernih korisnika koji su nestrpljivo dočekali model Samsung Galaxy S6 i S6 edge koji je prošle godine stigao na tržište, a već su “procurile” fotografije modela S7. Najnoviji model mnogima najdražeg proizvođača smartphonea trebao bi se naći u prodaji već u ožujku, no ta informacija još uvijek nije potvrđena od strane Samsunga.

Kao što se očekivalo, i S7 model doći će u dvije verzije kao što je bio slučaj sa S6, jedan sa standardnim ekranom na dodir, a drugi sa zaobljenim rubovima ekrana. Vanjski izgled novog modela gotovo je identičan modelu od prošle godine. No funkcionalnosti svakako nisu iste. Novi smartphone biti će vodootporan, imati će memorijsku karticu i veći kapacitet baterije. Kao i kod prethodnog modela, bateriju neće biti moguće izvaditi iz uređaja.

Još u prosincu bilo je govora o tome kako će novi Samsung imati ekran osjetljiv na pritisak, kao što je slučaj kod iPhone 6s modela. Komentari i mišljenja su podijeljeni, ali dosta kritika je upućeno prema tome da je novi smartphone kopija iPhonea, ne samo izgledom već i funkcionalnostima. Tržište je uvijek podijeljeno i svaki brend ima svoje “fanove”, stoga će bez obzira na kritike novi smartphone svakako dobiti pozornost Samsungovih vjernih korisnika. Na ovoj stranici možete provjeriti sve do sada najavljene specifikacije Samsung Galaxy S7 modela.

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close