DRONEfest rasprodan u samo tri tjedna

Zadnjih nekoliko tjedana dosta se pisalo o DRONEfest konferenciji koja će se održati 30. ožujka 2016. u najvećem coworking prostoru u Zagrebu – HUB385 koji se nalazi na adresi Petračićeva 4. Iako su dronovi vrlo aktualna tema u Hrvatskoj, malo tko je očekivao kako će konferencija biti rasprodana u samo tri tjedna.

Kotizacija nije potrebna za posjet sajamskom prostoru i FLY zoni, stoga će oni koji nisu stigli nabaviti svoje karte svejedno moći sudjelovati na tim prostorima.  Na izložbenom prostoru i FLY zoni će biti prikazani razni noviteti vezani uz industriju dronova. Bez kotizacije moći će se posjetiti i izložba fotografija i kratkih video uradaka, koje su dronovima snimili fotografi amateri i profesionalci. Među zanimljivostima vrijedi izdvojiti dvije letjelice koje izlažu partneri konferencije Teamnet i Avitech. Na štandu Teamneta moći će se vidjeti njihova bespilotna letjelica Hirrus s rasponom krila od 3,2 metra, dok će Avitech na svom štandu predstaviti DJI Phantom 4, novi model kojem će to biti prvo službeno predstavljanje u Hrvatskoj.

Više informacija o DRONEfestu može se pronaći na službenoj web stranici konferencije dronefest.in2.hr.


Izvor: ictbusiness.info

Izvor fotografije: ictbusiness.info

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close