Institut za inovacije traži volontere!

Institut za inovacije raspisuje natječaj za nove volontere! Institut za inovacije je neprofitna organizacija koja djeluje s ciljem razvoja inovacijskih potencijala u regiji poticanjem kreativnosti, inovativnosti, drugačijeg razmišljanja te propitkivanjem postojećih dogmi, a sve u svrhu stvaranja novih vrijednosti umjesto preraspodjele postojećih. Institut sve to ostvaruje kroz edukacijske programe za sve razine menadžmenta, a na kojima predaju najbolji predavači sa najboljih poslovnih škola: Harvard, Stanford, London Business School, Duke, Wharton, Bocconi, Insead itd.

Volontiranjem na Institutu za inovacije možete ostvariti interakciju s vodećim svjetskim profesorima/konzultantima te regionalnim menadžerima, kontinuirani i strukturirani rad sa mentorom u svrhu Vašeg osobnog razvoja, iznimne mogućnosti napretka te strelovitog rasta u svim sferama poslovanja, fleksibilnost, neformalnije okruženje i duh male i mlade organizacije, organizacijsku kulturu koja potiče strukturirani razvoj projekata, ideja i inovacija te istinske timske vrijednosti i inspirativnu atmosferu.

Ako si kreativna i inovativna osoba koja propitkuje svijet oko sebe, brzo uči i savladava nova znanja te je spremna preuzeti rizik i prepreke promatra kao prilike, a ima mindset stvaranja vrijednosti, Institut za inovacije je pravo mjesto za tebe. Traže se studenti i studentice do 25 godina starosti koji izvrsno koriste engleski jezik u govoru i pismu da pošalju CV na engleskom jeziku na adresu elektroničke pošte volunteers@innovation-institute.eu NAJKASNIJE DO 13.05.2016. do 23:59 sati! Više o prijavi na ovoj poveznici.


Izvor: szzg.hr

Izvor fotografije: szzg.hr

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close