Predavanje o projektu YEARS (Young Road Users) na Fakultetu prometnih znanosti

Photo: Marin Dokoza

Dana 23.05.2016. u 10:00 sati, na Fakultetu prometnih znanosti u dvorani D4, na kampusu Borongaj, biti će održano predavanje o projektu YEARS (Young Road Users), kojeg je 2015. pokrenuo ETSC (European Transport Safety Council). Strateške odrednice projekta usmjerene su prema zaštiti mladih sudionika u prometu odnosno smanjivanju rizika zbog kojih mladi sudionici najčešće stradavaju u prometu.

Osim navedenog na predavanju će studentima biti dostupna informacija o mogućnostima uključivanja u provedbu projekta, kao i mogućnosti prema kojima najboljim studentima uključenim u projekt ETSC omogućava besplatan boravak u “YEARS kampu” – u Bruxellesu u trajanju od tjedan dana, a tijekom kojeg će studentima biti omogućeno sudjelovanje na predavanjima koja održavaju stručnjaci iz raznih područja, grupnim vježbama i izletima s ciljem stjecanja novih znanja iz područja sigurnosti cestovnog prometa.


Preneseno sa: fpz.hr

O autoru

Lea Šikić
Urednica rubrike Cestovni promet na Web portalu Prom. Područje interesa: sigurnost cestovnog prometa, prometno planiranje, te upravljanje mobilnošću u gradovima.
Close