Tvrtka MSC osvojila nagradu za najbolju brodsku liniju između Azije i EU

Tvrtka MSC, drugi najveći brodarski prijevoznik na svijetu prema kapacitetu kontejnerskih brodova, osvojila je nagradu za najbolju brodsku liniju između Azije i Europe (eng. Best Shipping Line – Asia – Europe) na prestižnoj dodijeli nagrada za područja špedicije, logistike i upravljanja opskrbnim lancima na području Azije, tzv. Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards. Dodjela je održana u Marine Bay centru za krstarenje u Singapuru.

Izvor: alphaliner.axsmarine.com/PublicTop100/

Izvor: alphaliner.axsmarine.com/PublicTop100/

Nagrade se organiziraju i dodjeljuju svake godine pod pokroviteljstvom Asia Cargo News portala i časopisa za logistiku u azijskoj regiji. Asia Cargo News ispitala je više od 10.000 čitatelja koja je logistička i špediterska kompanija prema njihovom mišljenju najbolja prema kriterijima izvrsnosti korisničke usluge, inovacijama te kvaliteti same usluge.

Izvor: www.msc.com

Izvor: www.msc.com

Mediterranean Shipping Company S.A. (MSC) privatna je prijevozna kompanija prisutna u 155 zemalja diljem svijeta. Broji 490 kontejnerskih brodova u svojoj globalnoj posadi što je kapacitet od cca. 3.1 milijun TEU jedinica. Opslužuje 200 ruta koje povezuju čak 500 luka svuda po svijetu.


Izvor: msc.com

O autoru

Božo Cicvarić
Urednik rubrike Logistika na web portalu Prom. Magistrirao je 2016. na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, smjer Logistika. Posebno ga zanima prijevozna logistika i organizacija putničkog prijevoza.
Close