FlixBus zelena mreža

Ilustracija/Izvor: FlixBus facebook

Sigurno ste primijetili autobuse zelene uočljive boje kako se kreću cestama i gradovima RH i kako ih iz dana u dan ima sve više! Ti zeleni autobusi pripadaju europskom autobusnom operateru, FlixBus,  koji pruža usluge prijevoza putnika na međugradskim i međunarodnim autobusnim linijama s ciljem povezivanja Europe. Lansiran je 2013. godine nakon deregulacije njemačkog tržišta te od tada nudi alternativan, pouzdan i ekološki način putovanja po ugodnim cijenama.

FlixBus spaja 1 200 destinacija u 26 zemalja, a brojke rastu gotovo iz dana u dan.

Što nudi FlixBus? Uštedu vremena i novca kupnjom karte putem aplikacije uz koju se dobiju sve informacije o putovanju. Svoju rezervaciju karte možete otkazati 15 minuta prije polaska. Na samom putovanju FlixBus nudi besplatan i relativno brz Wi-Fi, tri komada prtljage uračunata su u cijenu (dva veća i jedan komad ručne prtljage), utičnice za struju, grickalice, WC-e, sigurnosne pojaseve

Ilustracija/Izvor: FlixBus

Teško vam je vjerovati da postoji autobusni prijevoznik koji ovo može osigurati, no ipak FlixBus ne smo da ima ovako visoku razinu usluge, već je ta usluga i po vrlo pristupačnim cijenama.


Izvor: FlixBus

Close