Startup Amodo odnio pobjedu na Zagreb Connectu 2015.

Startup konferencija Zagreb Connect održana je 12. i 13. studenog u kongresnom centru Zagrebačkog velesajma. Organizatori konferencije su grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), te Zagrebačkim velesajmom.

Cilj ove konferencije je omogućiti mladim poduzetnicima predstavljanje svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima. Konferencija se održava dva dana: prvi dan je rezerviran za predstavljanje startup ideje investitorima, a drugi dan se održavaju predavanja od strane startup stručnjaka i panel rasprave.

Zagreb Connect 2015 pobjednici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferencija je okupila oko 500 poduzetnika, investitora i međunarodnih stručnjaka.  Više od 70 startupova se borilo za osvajanje jedne od 4 vrijedne nagrade.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja je startup Amodo sa svojim cloud rješenjem Driver Copilot. Sa svojim rješenjem povezali su vlasnike automobila i njihove automobile s radionicama za popravak automobila, osiguravajućim društvima, pružateljima usluga pomoći na cesti i društvenom mrežom. Osim novčane nagrade od 50.000,00 kn osvojili su i boravak u trajanju od šest mjeseci  u Tech Leaders Capitalu – drugom najvećem inkubatoru u Britaniji.


Izvor: hamagbicro.hr, tportal.hr

Izvor fotografija: hamagbicro.hr, tportal.hr

O autoru

Ana Papac
Studentica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: razvoj bežičnih tehnologija i usluga, te IT sigurnost.
Close