Pridruži nam se!

Sviđa ti se portal i vijesti koje se objavljuju? Zanima te promet, ITS, logistika ili aeronautika? Želiš li povećati svoju konkurentnost na tržištu rada ili samo obogatiti svoje iskustvo?

Javi nam se i dogovorit ćemo se. Onoliko slobodnog vremena koliko imaš sigurno ćeš moći pridonijeti radu ovog portala. Za uzvrat ti nudimo nova prijateljstva, iskustvo rada na portalu, poboljšat ćeš svoje komunikacijske vještine i naučiti mnoštvo toga.

Gdje je fora?

Fore nema. Mi smo jednostavno studentski portal na kojemu rade studenti volonteri i svojim radom u slobodno vrijeme obogaćuju portal vijestima koje nalaze.

Kako mi ovaj portal može pomoći u životu?

Najbolje je dati primjere kako je portal pomogao našim sadašnjim članovima. Troje kolega koji su bili na diplomskom studiju i u slobodno vrijeme radili za portal obogatili su svoj životopis radom na portalu što su njihovi sadašnji poslodavci pohvalili. Svi troje dobili su posao i njihovi su poslodavci naglasili da im je rad na portalu veliki “plus” i nešto što je uvelike odredilo da se odluče baš za njih.

Osim toga mi svojim djelovanjem mijenjamo svijest o prometu, ITS-u, logistici i aeronautici, a time i stav javnosti prema Fakultetu prometnih znanosti.

Pridruži nam se! Javi nam se na urednistvo.prom@gmail.com

Želiš pisati članke za tiskani PROM? Nema problema, ispuni obrazac i pričekaj da ti se javimo!