STUDENTSKA TRIBINA

Pozivamo Vas na studentsku tribinu koja će se održati 29. veljače 2016. godine u ZUK Borongaj, Objekt 71, D1 u vremenu od 13:00 do 15:00.

Ako ste imali ili još uvijek imate pitanja u vezi upisivanja godina, kako prenositi predmete, kako provesti određene kombinacije upisivanja, onda je ovo prava tribina za vas!

Saznat ćete sve informacije o fakultetu, mogućnostima nakon završetka, kakva je poslovna budućnosti mogućnost zaposlenja. Isto tako odgovorit ćemo na pitanja o ERASMUS+ programu koji je svake godine sve popularniji. Govorit ćemo i o studentskim udrugama na fakultetu, kako one mogu biti korisne za vas i vašu budućnost, kako upravo u tim udrugama možete ostvariti svoje projekte i realizirati svoje ideje, upoznati nove ljude, povećati svoje znanje i proširiti vidike.

Poseban dio tribine rezerviran je za mogućnosti studiranja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za kraj ćete saznati i sve o Odboru za kvalitetu na fakultetu koji se brine na kvaliteta studiranja bude na najvišoj razini. Također možete saznati svoja prava koja će vam predstaviti studentska pravobraniteljica.

Tijekom cijele tribine slobodno ćete moći postavljati pitanja i dobiti odgovore od dekana Fakulteta prometnih znanosti, prof.dr.sc. Hrvoja Golda, prodekanice za nastavu, prof.dr.sc. Štefice Mrvelj, studentske pravobraniteljice, studentice Ane Mihaljević i članova Udruge TRANS i Studentskog Zbora FPZ-a.

DOĐITE I PITAJTE! Mi smo tu da vam damo odgovore!