Poziv na 2. Logistički praktikum

Izvor: Fakultet prometnih znanosti

Ovaj semestar Fakultet prometnih znanosti u suradnji sa studenskom udrugom TRANS organizira 2. Logistički praktikum. Zainteresirani studenti druge godine diplomskog studija logistike mogu se prijaviti mailom na logisticki.praktikum@fpz.hr do 28.02.2016.! Za sve koji se prijave planiran je informativni sastanak o kojem će biti naknadno obaviješteni.

Što vas ove godine očekuje u potpunosti prenosimo:

  • Formirati će se timovi kojima će biti dodijeljeni mentori te će u periodu od mjesec dana rješavati stvarne probleme zadane od sponzorskih poduzeća.
  • Primjena stečenog znanja na realnim problemima iz prakse.
  • Prezentacija rješenja biti će održana u Hrvatskoj gospodarskoj komori pred gospodarstvenicima.
  • Najuspješniji studenti dobivaju mogućnost realizacije plaćene stručne prakse u poduzećima koja su zadala probleme (Atlantic grupa d.d. i Zagrebačka pivovara d.d.).
  • Studenti dobivaju priliku da pokažu svoja znanja i vještine, snalažljivost, rad u timu, način razmišljanja te pokazati zašto odabrati baš njih.
  • Studenti na ovaj način  stječu dodatna znanja, postaju konkurentni te se pripremaju za tržište rada.

Nadamo se da će naši studenti logistike prepoznati mogućnosti koje im praktikum nudi i prijaviti se u što većem broju.


Izvor: Fakultet prometnih znanosti

O autoru

Božo Cicvarić
Urednik rubrike Logistika na web portalu Prom. Magistrirao je 2016. na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, smjer Logistika. Posebno ga zanima prijevozna logistika i organizacija putničkog prijevoza.
Close