LEAP Summit međunarodna konferencija u Zagrebu!

U Studentskom centru u Zagrebu u razdoblju od 05. do 07. svibnja održat će se međunarodna konferencija LEAP Summit čiji je glavni fokus na teme povezane s inovacijama, poduzetništvom, IT-om, marketingom i sl. Konferencija će ugostiti i brojne međunarodne stručnjake iz tih područja kao što su Erik Meijer – Group Innovation u Deutsche Telekom-u,  Andrew Grill – Global Managing Partner u IBM Social Consulting timu, Seema Aggarwal – Digital Marketing Manager u The Walt Disney Company, Russell Dalgleish – Managing Partner u Exolta Capital Partners, Bálint Vértesi – In-Store Innovation Manager u Procter & Gamble, Damir Zec – Country Director u IBM Croatia i Theo Priestley – Technology Evangelist and Futurist.

U sklopu Summit-a biti će organizirano i povezivanje studenata s različitim poduzećima koja su u potrazi za novim zaposlenicima pa će tim putem studenti imati mogućnost zaposliti se u poznatim multinacionalnim ICT kompanijama.

Tijekom LEAP Summita sudionici će biti izloženi velikom broju zanimljivih predavanja, diskusija i panel rasprava, ali i radionicama u kojima će raditi s kolegama iz cijeloga svijeta. Također, bogati interaktivni neformalni program osigurava upoznavanje brojnih međunarodnih stručnjaka, predavača te ostalih sudionika. Neformalni program se sastoji od Networking programa, Open mic sessiona, Share your fail story sessiona, Završnog partija, Pub crawla te ostalih zanimljivih aktivnosti. Posebno se ističe Speed dating druženje s poduzećima i predavačima koje predstavlja iznimnu priliku za povezivanje s međunarodnim stručnjacima.

leap-fb

LEAP Summit je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu, a poznato multinacionalno poduzeće IBM je Global General Partner konferencije.

Za sve sudionike Summita je osiguran i poseban certifikat koji će potvrditi njihova znanja koja su stekli tijekom konferencije i osigurati im uspješan razvoj karijere.

Prijave za LEAP Summit su otvorene za sve pojedince koji žele razvijati internacionalnu karijeru, pokrenuti svoje poduzeće ili postati lider u svojoj sredini. Više informacija o LEAP Summitu mogu se naći na ovoj poveznici.

 

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close