Prijavi se na regionalni hackaton!

What the Hack regionalni je hackaton koji se održava od 24. do 26. lipnja u Austriji a cilj mu je okupiti sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije i Italije. Tema ovogodišnjeg hackatona je kreiranje inovativnih mobilnih rješenja u segmentu iskustva putovanja.

Regionalni hackaton u potrazi je za ICT talentima iz Hrvatske iz područja programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, dizajna korisničkog iskustva i sučelja, te svim profesionalcima srodnih vještina. Ideja o What the Hack hackathonu nastala je u suradnji članica Alpe Adria Coworking mreže, a u Hrvatskoj What the Hack aktivnosti provodi Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca, putem programa Coworking Croatia.

Sudionici hackathona imaju za cilj razviti pametna i inovativna rješenja koja omogućuju korisnicima da putem svog mobilnog uređaja slobodno i bezbrižno putuju transportnim sredstvima po svom odabiru, a da pri tome ne moraju razmišljati o voznom redu, plaćanju ili kupovini karata. Na svojim rješenjima će raditi u timovima pod vodstvom mentora kako bi zajedno razvili osnovni prototip mobilne aplikacije koja pruža pristup integralnoj ponudi transportnih sredstava u Koruškoj.

Svim sudionicima hackatona pokriveni su svi troškovi. Nagrada za najbolja rješenja iznosi 5000, 3000 i 2000 eura.

Prijaviti se možete još 2 dana, do 30. svibnja, putem ovog obrasca.

Više informacija možete pronaći na linku.


Preneseno sa: netokracija.com

 

O autoru

Ana Papac
Studentica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: razvoj bežičnih tehnologija i usluga, te IT sigurnost.
Close