Nova aplikacija za snalaženje u prometu

Mladi programer, 21-godišnji Josip Šalković, je programirao aplikaciju za lakše snalaženje u javnom prijevozu. Aplikacija “Karlovac Transit” stanovnicima Karlovačke županije uvelike olakšava planiranje putovanja. Sve što trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju na svoj Android pametni telefon i upisati polazište i odredište. Aplikacija će izlistati popis autobusnih i željezničkih linija koje voze na toj relaciji. Podržava više od stotinu autobusnih stanica u Karlovcu i okolici, a daje i točne informacije o željezničkom prometu, uključujući obavijesti o kašnjenjima vlakova.

Aplikacija sadrži sve podatke o autobusnom i željeznom prometu u Karlovcu i okolici

“Karlovac Transit” sadrži sve podatke o autobusnom i željezničkom prometu, polaske buseva i vlakova unutar sat vremena u vašoj neposrednoj blizini, te na jednom mjestu pruža obavijesti poput stanja u prometu, radovima na pruzi, izmjenama u voznom redu i još mnogo toga.

Josip je na aplikaciji radio godinu dana, a ako je suditi po trudu koji je uložen i volji ovo bi mogla postati jedna uspješna poslovna priča. Aplikacija je dostupna za besplatno korištenje, stoga nema razloga da je ne instalirate ako koristite javni prijevoz u Karlovcu i okolici.


Preneseno sa: trend.com.hr

Fotografija: trend.com.hr

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close