Danas studiram, sutra radim – Dan otvorenih vrata FPZ-a

Na Fakultetu prometnih znanosti i ove će se godine održati Dan otvorenih vrata na kojem će svi zainteresirani moći dobiti odgovore na mnoga pitanja vezana za fakultet i rad njegovih djelatnika. Od rada fakulteta, fakultetskih službi, udruge TRANS, studentskog zbora posjetitelji će moći vidjeti novouređene laboratorije. Ovogodišnji novitet svakako je program pod nazivom “Danas studiram, sutra radim” na kojem će se predstaviti 14 kompanija koje su postale članicama Savjeta Fakulteta prometnih znanosti ili su na neki drugi način partnerice Fakulteta. Ideja programa je da se kompanije koje zapošljavaju magistrirane inženjere prometa i aeronautike predstave studentima te putem sovjih predstavnika ostvare prvi kontakt s potencijalnim zaposlenicima. Neke od kompanija su: Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Croatia Airlines, Kaufland Hrvatska, CARNET, Cargo Partner, HŽ Putnički prijevoz, HŽ Infrastruktura, HŽ Cargo, Mireo, HAC ONC, HAKOM, Končar, Croatia Bus i drugi.

U sklopu dana otvorenih vrata predstavit će se izložba akcije Nacionalnog programa sigurnosti na cestama i HŽ-a.

Dan otvorenih vrata održat će se u utorak, 11.10.2016. od 10 do 13 sati. Više informacija možete dobiti na službenom Facebook događaju:

O autoru

Marin Dokoza
Magistar željezničkog prometa, entuzijast i ljubitelj željeznice. Zanimaju ga područja održive mobilnosti, željezničkog prometa i urbanog prometnog planiranja.
Close