Microsoft zapošljava!

Zanimljiva vijest stiže iz Microsofta za sve studente završnih godina ili diplomirane studente ekonomije, menadžmenta, marketinga, računalnih znanosti, IT-a i srodnih fakulteta. Microsoft zapošljava mlade ljude u sklopu  programa Microsoft Academy for College Hires (MACH) koji se provodi na području cijele jugoistočne Europe. Osnovni cilj programa je mladima omogućiti učinkoviti ulazak u poslovno okruženje, pružiti im potrebno znanje koje će im omogućiti poslovne uspjehe kao i stvoriti jaku mrežu kontakata diljem svijeta.

Studenti koji su završili fakultet 2016. ili će završiti fakultet početkom 2017. godine mogu se prijaviti na poziciju Project Managera. Microsoft nudi priliku mladim ljudima za sudjelovanje na brojnim edukacijama i treninzima koje će voditi svjetski priznati stručnjaci. Tijekom naredne dvije godine polaznici MACH programa dobit će priliku, s kolegama iz preko 60 zemalja svijeta, naučiti kako izgleda poslovanje u multinacionalnoj kompaniji.

Program MACH omogućit će polaznicima  rad na regionalnim  projektima od samog početka, što je izvrsna prilika za stjecanje znanja i iskustva. Nakon dvije godine kandidati će se morati odlučiti na kojoj poziciji se vide u prodaji, marketingu ili u tehničkom području.

Za studente koji će diplomirati 2017. ili do početka 2018. godine otvorena je pozicija Project Manager Intern. Od kandidata se očekuje 20-30 sati rada tjedno, a Microsoft nudi plaćenu praksu, mentorstvo, dinamično radno okruženje, te rad s najboljim tehnologijama.

Više o samim programima možete saznati klikom na link: Project Manager i Project Manager Intern.

Požurite, prijave su do 15. studenog!


Izvor: ictbusiness.info; microsoft.com

 

O autoru

Ana Papac
Studentica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: razvoj bežičnih tehnologija i usluga, te IT sigurnost.
Close