Završena 21. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Izvor: Facebook stanice Fakulteta prometnih znanostiIzvor: Facebook stanice Fakulteta prometnih znanosti

Smotra Sveučilišta u Zagrebu završila je svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima. Priznanja su dodijelili rektor sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić.  Na svečanosti su nazočili prorektori, dekani, prodekani, profesori i studenti. Priznanje je, između ostalih, dobio i Fakultet prometnih znanosti i to u kategoriji  za komunikativnost i susretljivost. Na ovoj poveznici možete pronaći popis svih ostalih nagrađenih sudionika.

Ovom svečanom dodjelom koja se održala 19. studenog 2016. godine u kinu Studentskoga centra završena je 21. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se održala od  17. do 19. studenoga u Studentskom centru u Zagrebu (Savska 25). Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj su se Smotri predstavila brojna veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici iz cijele Hrvatske. Smotra se, kao i svake godine, održava kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Izvor: Facebook stanice Fakulteta prometnih znanosti

Izvor: Facebook stanice Fakulteta prometnih znanosti

Ove je godine u sklopu programa Smotre održano više od 50 popularnoznanstvenih i umjetničkih prezentacija pod nazivom „Najbolje sa Sveučilišta“.  U sklopu navedenog programa predavanje je održao profesor s Fakulteta prometnih znanosti, dr. sc. Marko Ševrović, s temom “Zašto ginemo na cestama?“. Predavanje se održalo u kino dvorani Studentskog centra prvog dana Smotre, u četvrtak 17. studenog u 16:00 sati.


Preneseno sa: www.unizg.hr

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close