Okrugli stol: Budućnost linijskog pomorskog putničkog prometa u Republici Hrvatskoj

Izvor: Filip Slavujević

Sudjelovanje na okruglom stolu je besplatno uz prethodnu potvrdu dolaska

Zavod za vodni promet Fakulteta prometnih znanosti Vas poziva na okrugli stol na temu BUDUĆNOST LINIJSKOG POMORSKOG PUTNIČKOG PROMETA U REPUBLICI HRVATSKOJ koji će se održati u srijedu 5. travnja 2017. s početkom u 12 sati u amfiteatru objekta 69, u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, Zagreb.

Cilj okruglog stola je potaknuti raspravu vezanu za održivost linijskog pomorskog putničkog prometa u Republici Hrvatskoj. U posljednje vrijeme često se spominju održivost otoka, učestalost linija, kvaliteta usluge putnicima, kako na brodu tako i u lukama te istek prijelaznog razdoblja za pomorsku kabotažu u linijskom pomorskom putničkom prometu. Koje se promjene očekuju u narednom razdoblju u linijskom pomorskom putničkom prometu? Na ovo i druga pitanja nastojat će se odgovoriti na okruglom stolu.

Sudjelovanje na okruglom stolu je besplatno uz prethodnu potvrdu dolaska. Svoj dolazak obvezno potvrdite na telefon 01/245-7902, odnosno elektroničkim putem na:vlatka.stupalo@fpz.hr najkasnije do 27. ožujka 2017.

Program možete pogledati OVDJE.

O autoru

Lea Šikić
Urednica rubrike Cestovni promet na Web portalu Prom. Područje interesa: sigurnost cestovnog prometa, prometno planiranje, te upravljanje mobilnošću u gradovima.
Close