WinDays 2017.

U utorak, 25. travnja, počinje 17. izdanje Microsoft WinDays konferencije koja će se drugu godinu za redom održati u Poreču. Konferencija će se trajati puna četiri dana, od 25. do 28. travnja, u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču, poznatijem kao “WinDays otok“, nadimak koji je dobio na prošlogodišnjem izdanju konferencije.

Konferencija je podijeljena u dva dijela – WinDays17 Business i WinDays17 Technology.

WinDays17 Business održat će se u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. i tematski fokus bit će na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva. Ključne teme Konferencije bit će kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a bit će predstavljeni i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama. Konferencija kvalitetom sadržaja i temama ima sve veći utjecaj na poslovno okruženje u Hrvatskoj te će i ove godine motivirati sudionike i usmjeriti ih ka poslovnoj izvrsnosti.

WinDays17 Technology donosi mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije, kao i rješenja bazirana na istima. Na Konferenciji će biti predstavljeni konkretni načini i tehnološka rješenja koja korisnicima omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi postigli više. Primarni fokus Konferencije bit će na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku, s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti. WinDays17 Technology je na rasporedu od srijede do petka, odnosno od 26. do 28. travnja 2017.

Na ovogodišnjoj konferenciji 150 predavača održat će ukupno 160 predavanja koja će pratiti čak 1700 sudionika. Još nije kasno da se prijavite na konferenciju, bilo pojedinačno ili u grupi. Prijaviti se možete kao sudionik na jednom od dva dijela konferencije ili za oba dijela zajedno. Prijave, detalje i cijene možete pronaći na ovoj poveznici.


Preneseno sa: windays.hr

Izvor fotografije: windays.hr

O autoru

Vlatka Mišić
Magistrica informacijsko komunikacijskog prometa na Fakultetu prometnih znanosti. Područje interesa: sigurnost informacijsko komunikacijskih sustava, otkrivanje ranjivosti pojedinih sustava te forenzička analiza mobilnih terminalnih uređaja
Close