Otvorene prijave za 2. CIVINET Forum u Rijeci!

Izvor: screenshot programa

ODRAZ, kao Tajništvo mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE poziva na 2. CIVINET Forum, koji će se ove godine održati  9. lipnja u Rijeci.Tema Foruma je “Planiranje i upravljanje održivim prometom – planovi, projekti i realizacije”. Forum je posvećen 11. Globalnom cilju održivog razvoja: Održivi gradovi i zajednice. Rok za prijavu je 29. svibnja 2017.

Na ovogodišnjem Forumu razmijenit će se iskustva i prikazati primjeri  planiranja (SUMP ili drugi slični planovi), pripreme (projekti poboljšanja mobilnosti) te realizacije konkretnih zahvata, jer su iskustva stečena na provedenim projektima dragocjena za pripremu i realizaciju novih. Forum će biti prilika za okupljanje članova Mreže, međusobno upoznavanje i planiranje zajedničkih projekata. Dobrodošli su svi zainteresirani za temu održivog prometa u gradovima.

Forum se održava na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (Građevinski fakultet, Ul. Radmile Matejčić 3).

Izvor: odraz.hr

HOTELSKI SMJEŠTAJ
Za sudionike Foruma koji dolaze dan ranije 8. lipnja ili ostaju u Rijeci nakon Foruma, osiguran je hotelski smještaj po povoljnijoj cijeni. Ponudu za smještaj iz Jadran Hotela d.d. pogledajte OVDJE.

Ukoliko vam ponuda odgovara, smještaj rezervirajte što prije direktno u hotelu, a najkasnije do 29. svibnja s napomenom “za CIVINET Forum”.

PRIJAVA
Sudjelovanje na Forumu prijavite putem ONLINE PRIJAVNICE najkasnije do ponedjeljka 29. svibnja 2017.

Program pogledajte OVDJE.


Preneseno sa: odraz.hr

O autoru

Lea Šikić
Urednica rubrike Cestovni promet na Web portalu Prom. Područje interesa: sigurnost cestovnog prometa, prometno planiranje, te upravljanje mobilnošću u gradovima.
Close