IKEA-ini proizvodi dostupni na Amazonu!

Prije tjedan dana švedski proizvođač namještaja, IKEA najavila je planove za prodaju svojih proizvoda preko online servisa, ali nije obznanila tko će biti treća strana. Proizvodi su danas dostupni za kupnju preko Amazona, u svim zemljama gdje Amazon ima namjenjene online dućane. U Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj i Italiji, primjerice, kupci već danas mogu naručiti police za knjige, jedinice za slaganje polica, stolove pa čak i hranu.

U prošlom intervjuu, Torbjorn Loof, izvršni direktor Inter IKEA grupe rekao je: “Zasad neću reći koje platforme ćemo koristiti, ali ćemo testirati i pilotirati kako bi uvidjeli što to zapravo znači, što digitalni šoping predstavlja u budućnosti i što digitalni šoping centri znače.”

Izvor: ecommercenews.eu

Izvor: ecommercenews.eu

Većina proizvoda je dostupna i preko Amazon Prime-a, što znači da članovi mogu dobiti besplatnu dvodnevnu dostavu. Ovo je prvi puta da ova švedska firma prodaje proizvode indirektno preko partnera.

 

Izvor: printscreen Amazon

Izvor: printscreen Amazon


Preneseno s: ecommercenews.eu

O autoru

Božo Cicvarić
Urednik rubrike Logistika na web portalu Prom. Magistrirao je 2016. na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, smjer Logistika. Posebno ga zanima prijevozna logistika i organizacija putničkog prijevoza.
Close