Sajam klasičnih automobila, Milan 2017.

Za sve ljubitelje klasičnih jurilica i ove godine održati će se, sedmo po redu, izdanje automobilskog sajma Milano AutoClassica. Sajam će se održati od 24. do 26. studenog 2017.  Zadnje izdanje sajma posjetilo je 60.232 posjetitelja stoga je za nadati se još većoj posjećenosti i ove godine.

Sajam u Milanu karakterističan je spoj povijesti automobilskih brendova i rad na očuvanju nasljedstva istih. Također se pored klasičnih automobila na sajmu prezentiraju trenutni modeli kao i budući koncepti kako bi se upotpunio ideal i bezvremenost brendova kao što je  Ferrari, Lamborghini, Alpha Romeo i drugih.

Nit vodilja sajma je kultura autoindustrije  počevši od suradnje u kupovini automobila među kolelcionarima pa do informiranja javnosti o povijesti određenih unikatnih vozila, povijesti brenda i načinu na koji se povijest ogleda u budućnosti. Naglasak je naravo na kulturi motosporta čiji aspekt sajma je i najatraktivniji posjetiteljima.

Možemo reći da je sajam u Milanu svojevrsna kulturna ostavština u kojoj su podjednako zastupljeni klasični svevremeni modeli i oni aktualni, moderni, futuristički, a svi oni potiču zadovoljštinu i uzbuđenje ljubitelja motosporta.  Posjetitelji također mogu uživati u probnoj vožnji novih modela automobila što definitivno upotpunjuje doživaljaj ovakvih događaja.

Za ovo izdanje milanskog autosajma intencija organizatora jest povećati broj posjetitelja bilo domaćih inozemnih brendirajući na taj načiv događaj kao globalnu manifestaciju i promidžbu svojim eksponata.

Sajam AutoClassica u Milanu i dalje će okupljati ljubitelje brendova bilo modela njihovih respektabilnih zlatnih perioda ili perjanicu aktualne flote. Mjesto na kojem će uživati kako talijanski tako i europski fanatici i simpatizeri autoindiustrije. Pozivaju se svi ljubitelji da uživaju u zadivljujućoj ponudi remek djela klasičnih modela auto i moto industrije. Također se nudi i prezentacija velikog sadržaja rezervnih dijelova i memorabilije. Na sajmu će se predstaviti i razni auto i moto klubovi, udruge i muzeji, a uz sve to posjetitelji će moći uživati u tematskim prezentacijama modela i brendova koji ove godine slave  određenu obljetnicu.

U isto vrijeme posjetitelji će moći uživati u prezentaciji proizvođača odnosno njihovih najnovijih modela, a isti će biti predstavljeni na podiju uz bok modelima koji su obilježili povijest brenda.

 

 

Close