Poziv: EIT Digital tribina

Pozivamo sve studente Sveučilišta u Zagrebu da se odazovete na tribinu Europskog Instituta Inovacija i Tehnologije, koja će se održati u petak 13.12.2019. u 17h u dvorani 20 Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, sa domjenkom za dodatne informacije i druženje.

Pozivamo Vas da se prijavite na sudjelovanje na EIT (European Institute of Innovation & Technology) Digital tribini popunjavanjem sljedećeg obrasca: https://forms.gle/F81EEKZUeJgNm2DB8

Facebook event: https://www.facebook.com/events/448243132528660/

Studentima iz Hrvatske je u sklopu ARISE EUROPE programa ponuđeno:

  • Stipendirane ljetne škole u trajanju od dva tjedna na lokacijama diljem Europe. Program uključuje i besplatan smještaj s tri obroka dnevno te besplatan put do određene lokacije škole kao i pregršt raznih izleta i društvenih aktivnosti u tih dva tjedna.
  • Odlučite li se otići na Master studij u neku od Europskih zemalja EIT nudi stipendije u iznosu školarine studija od 3 000 €, stipendije za pokrivanje troškova života u vrijednosti do 1 000 € te stipendije koje pokrivaju troškove putovanja u iznosu od 1 500 €.

EIT Digital tijelo je EU-a koje je osnovala Europska unija 2008. za osnaživanje europske sposobnosti stvaranja inovacija. Zajedno s vodećim partnerima, zajednica EIT-a uvodi nove ideje i rješenja, studente pretvara u poduzetnike i, što je najvažnije, ostvaruje inovacije.

Za studente koji su poduzetnički orjentirani EIT Digital ulaže u pojedince koji imaju snagu volje postati budućim globalnim poduzetnicima. Ovaj program osigurava financijsku pomoć do 15 000 €, podršku za razvoj minimalnog održivog proizvoda (MVP), pristup akceleratorima, bootcamp, pristup mreži inovacija koja se sastoji od 200tinjak partnera (korporacije, mala i srednja poduzeća, startupovi, sveučilišta i istraživački instituti), te nudi priliku promocije vaše priče kroz mrežne kanale, ali i izvan njih generirajući međunarodnu izloženost za vaše poslovanje.

Za više informacija vezanih za studentski život i radu SZFPZ-a posjetite našu službenu web stranicu ili nas zapratite na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *