Studentica u inspekciji prostorija Fakulteta pred ispitne rokove! Kako se provode sigurnosni standardi prilikom dolaska na Fakultet?! Kako rade službe na Fakultetu?!

Fakultet prometnih znanosti pripremio se za ponovni dolazak studenata u svoje predavaone i labaratorije. Objavljujemo kako će se održavati ispitni rokovi te vrijeme i način rada studentskih službi. Što je sa našim Erasmus+ kolegama te kako se odvija njihova nastava? Kako posuditi knjižničnu građu i koja je procedura?

Nakon što je Fakultet prometnih znanosti ponovo otvorio vrata svojim studentima, zavirili smo u prostorije Fakulteta. Saznali smo za Vas kojih se sigurnosnih mjera moramo pridržavati, kako se fakultet pripremio na dolazak svojih studenata, kako će se održavati ispitni rokovi te vrijeme i način rada studentskih službi. Zanima Vas što je s našim Erasmus+ kolegama te kako se odvija njihova nastava? Koja je procedura prilikom posudbe knjige u knjižnici?

Sve to saznala je studentica Fakulteta prometnih znanosti Lidija Babić u svom istraivačkom pohodu u zgrade Faulteta prometnih znanosti.

Krenite s njom u obilazak Fakulteta prometnih znanosti, saznajte što su nam naši profesori i nenastavno osoblje poručili te na koji se način Fakultet pripremio na ponovni dolazak naših studenata.

Lajkajte, shejrajte i pretplatite se na kanal koji će sada redovito objavljivati sadržaj!

#fakultetprometnihznanosti #promet #universityofzagreb #traffic #transport #facultyoftransportandtrafficsciences #mobility #transportion

Za više informacija vezanih za studentski život i rad u SZFPZ-a posjetite našu službenu web stranicu ili nas zapratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *