ESN Zagreb organizira Festival mobilnosti

Sve još miriše na razmjenu


ESN Zagreb po drugi put organizira Festival mobilnosti kako bi upoznao lokalne studente s mogućnostima boravka u inozemstvu!

Ako razmišljaš o odlasku na razmjenu, a ne znaš gdje, kako i kada se prijaviti – ESN Zagreb je ovdje da ti pomogne. Nudimo ti jedinstvenu priliku da iskusiš najveći dosad Festival mobilnosti koji će se održati od 25. do 27. siječnja!

Već prvi dan, na Meet & Eat-u ti želimo ponuditi jedinstveno iskustvo gdje ćeš imati priliku ‘jedan na jedan’ razgovarati s internacionalnim studentima te na taj način čuti iskustva s njihove razmjene, upoznati se sa životom studenata koji dolaze iz svih krajeva Europe, ali i okusiti druge kulture uz široku ponudu hrane iz brojnih država! Srijeda je rezervirana i za kviz u kojem možeš testirati svoje znanje iz trivijalnih pitanja, zanimljivih činjenica, ali i nešto ozbiljnijih tema poput glazbe, geografije i povijesti.


Kad ti je već srijeda rezervirana, zašto ne još dva dana posvetiti mobilnosti? U četvrtak, 26. siječnja, te čekamo u Dvorani Pauk u Studentskom domu Stjepan Radić gdje ćeš moći otkriti nekoliko trikova za što bolju prijavu na mobilnost, a osim toga ćemo i pričati kako poduzeti onaj prvi korak i odvažiti se na prijavu jer znamo da je to ponekad najteži dio od svega. Ako studentska razmjena nije za tebe, moći ćeš poslušati i nešto o youth exchange prilikama ili kako ih mi zovemo ‘kratka, ali slatka internacionalna iskustva’.

U petak ti obećajemo pružiti nezaboravnu zabavu. Znamo da si do sada već čuo za Escape Room, no ovaj će se orijentirati na simulaciju boravka u nepoznatoj državi, a sve to uz brojne zavrzlame. Ima li boljeg načina za pripremu za mobilnost? I za kraj, vjerujemo da želiš okusiti izlazak kao da si na razmjeni, a da pritom ne moraš napustiti Zagreb. Iz tog razloga ti u petak navečer spremamo party, a na tebi je da već tada započneš s razmjenom (no, za sada još uvijek u svom gradu)!

Klikom na link saznaj više o samom događaju, a preporučamo ti i da nas zapratiš putem Facebooka ili Instagrama jer uskoro otvaramo prijave! Putem društvenih mreža nam se uvijek možeš i javiti s bilo kakvim pitanjima o razmjeni ili nadolazećem Festivalu! Vidimo se?

(Comments are closed)
 • Kalendar

  Travanj 2024
  Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  « Svi    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930