Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka

Objavljen je natječaj za ak. god. 2020/21.

 • Tekst natječaja i sve relevantne informacije nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.
 • Rok za prijavu je 21. veljače, 2020. g. do 12 h.
  Opis postupka žalbe također je opisan na stranicama Sveučilišta, a žalbe vezane za odluku o odabiru kandidata (rangiranje) treba nasloviti na Povjerenstvo za odabir studenata za mobilnost u sklopu programa Erasmus+ i urudžbirati u dekanatu Fakulteta prometnih znanosti tijekom žalbenog roka.DOKUMENTIŠTO JE POTREBNO NAPRAVITI PRIJE PRIJAVE NA NATJEČAJ

Svi studenti zainteresirani za razmjenu dužni su proučiti i u dogovoru sa ECTS koordinatorom na sastavnici usporediti studijske programe matičnog i inozemnog sveučilišta, te savjetovati se o kolegijima koje bi mogli slušati i polagati u inozemstvu. Potrebno je obratiti pozornost, te se informirati na kojem se jeziku izvodi nastava na stranom sveučilištu. Više informacija o stranim sveučilištima možete naći na popisu suradnih ustanova.

Priznavanje predmeta koje će student slušati i koji se upisuju u ugovor o učenju treba usporediti s predmetima koje bi student trebao slušati sljedeće godine (ISVU popis kolegija) i dogovoriti s ECTS koordinatorom. Predmete treba unijeti u obrazac za priznavanje predmeta i poslati ECTS koordinatoru, prof. dr. sc. Zvonku Kavranu.


NAKON POVRATKA

Studenti su dužni predati ispunjeni i potpisani Ugovor o učenju (Learning Agreement) i prijepis ocjena u studentsku referadu Fakulteta u roku 8 radnih dana od povratka. Ugovor o učenju sadržava i dio koji se popunjava nakon mobilnosti (tablice C i D) koji je također potrebno ispuniti i predati u studentsku referadu. Tablicu C ovjerava prihvatna ustanova na temelju prijepisa ocjena, a tablicu D ovjerava ECTS koordinator Fakulteta prometnih znanosti. Studenti se trebaju javiti u Ured za međunarodnu suradnju i mobilnost i studentsku referadu u spomenutom roku bez obzira jesu li od stranog sveučilišta dobili prijepis ocjena.

 • Kalendar

  Prosinac 2023
  Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  « Svi    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031