NATJEČAJ – Erasmus+ stručna praksa, 2018./19., 3. krug

Obavještavamo studente kako je u pripremi objava 3. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2018./19.
Natječaj bi trebao biti objavljen tijekom veljače 2019., i ostati otvoren u periodu oko 3 radna tjedna / uz mogućnost i ranijeg zatvaranja u slučaju isteka predviđenih financijskih sredstava.
Postoji mogućnost produžetka roka za prijave u slučaju raspoloživosti financijskih sredstava (uz iznimne manje izmjene pravila – eventualni pomak najranijeg mogućeg polaska za studente koji se prijave u kasnijem periodu natječaja).
Većina stavki bit će analogna prethodnom tj. 1. odnosno 2. krugu natječaja (tekst je dostupan ovdje (1. krug), odnosno ovdje (2. krug)). (Napomena: ovo je samo u svrhu orijentacije; objavit će se poveznica i za novi natječaj, kad bude objavljen).
Predviđa se najraniji mogući polazak na mobilnost u svibnju 2019. Povratak je obavezan do kraja ove ak. godine tj. do 30.9.2019.
Na kraju, još dvije napomene, vezano uz pripremu dokumentacije za prijavu:

  • Dokument “Acceptance Confirmation” je moguće pripremiti unaprijed tj. i prije službenog raspisa natječaja (potpisuje poslodavac). Prihvaća se kopija / ispis skena.
  • Dokument “Suglasnost ECTS koordinatora” nije moguće potpisati prije službenog otvaranja natječaja; ljubazno molimo studente-prijavitelje za strpljenje do objave natječaja. Potreban je original dokumenta, uz potpis i pečat fakulteta.Studenti se, u slučaju dodatnih pitanja, mogu obratiti Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.

(Comments are closed)