Održana Informativna tribina – Erasmus+ Natječaj za mobilnost studenata za ak. god. 2019/20

U ponedjeljak, 28. siječnja 2019. g. od 12 do 14 h, u Amfiteatru, Vukelićeva 4, održana je informativna tribina o Erasmus+ Natječaju za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programskih zemalja (KA103) za ak. god. 2019/20, te CEEPUS programa mobilnosti. Na tribini su predstavljeni ovogodišnji natječaji, uvjeti i načini rangiranja, kao i moguće destinacije te obaveze studenata na mobilnosti. Studenti koji su već sudjelovali u programu Erasmus+ podijelili su svoja iskustva.
Tekst natječaja programa Erasmus+ dostupan je na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.
Natječaji programa CEEPUS dostupni su na mrežnim stranicama Ureda za međunarodnu suradnju i mobilnost Fakulteta prometnih znanosti.

Zaključne točke s Tribine su:

 • Mobilnost studenata je u prvom redu pozitivno iskustvo za studenta koje se svakako preporuča
 • S obzirom na kratak rok prijave, mole se studenti da se putem e-maila što prije jave u Ured za međunarodnu suradnju te najave svoju mobilnost (mobility@fpz.hr)
 • Za usklađivanje kolegija, ECTS bodova i odabir Institucije, sve informacije se mogu dobiti kod prof. dr. sc. Zvonka Kavrana putem e-maila (zvonko.kavran@fpz.hr)
 • Ukoliko želite čuti direktna iskustva studenata koji su bili na mobilnosti u instituciji koja vas zanima javite se putem e-maila prof. dr. sc. Darku Babiću (darko.babic@fpz.hr), te ćemo vam dati kontakte i spojiti vas sa tim studentima
 • Za dodatna pitanja o programu CEEPUS studenti se mogu slobodno obratiti Uredu za međunarodnu suradnju i mobilnost FPZ-a osobno ili elektroničkom poštom na mobility@fpz.hr ili koordinatorici programa CEEPUS dr. sc. Vlatki Stupalo (vlatka.stupalo@fpz.hr)
 • Mole se studenti koji su prisustvovali Tribini da motiviraju ostale studente, prenesu im sve informacije sa Tribine, da se u što većem broju jave na Natječaj te iskoriste priliku za mobilnost
(Comments are closed)
 • Kalendar

  Veljača 2023
  Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  « Sij    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728