Datum novosti: 27. 05. 2024.

U ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine s početkom u 12:00 sati u Dvorani 6 ZUK Borongaj održano je predavanje o mogućnosti ostvarivanja karijere u A1 Hrvatska od strane kolegice Josipe Runje trenutno Junior Radio Access Network specialiste i Patricije Poturiček, Junior HR specialiste. Predavanje je posebno bilo zanimljivo studentima završnih godina smjera Informacijsko-komunikacijski promet jer je dalo uvid u stvarne mogućnosti i primjere rada u industriji, kao i informacije o A1 Start programu u A1 Hrvatska s kojim se može započeti karijera nakon završetka Fakulteta.

Predavačice su govorile o svojoj karijeri u A1 Hrvatska, izazovima s kojima se suočavaju te kako njihov rad doprinosi razvoju unutar tvrtke. Podijelile su praktične savjete o tome što se može očekivati prilikom ulaska u ovu uzbudljivu i brzorastuću profesiju.

Ovo predavanje je bilo jedinstvena prilika da se iz prve ruke čuju iskustva mlađih stručnjaka koji razumiju studentsku poziciju i znanje, budući da su i same prošle kroz obrazovni sustav Fakulteta prometnih znanosti (Josipa Runje). Njihova kombinacija stručnosti, relevantnih informacija i iskustava pružile su praktične smjernice za uspješan početak karijere u ICT industriji.


Povratak