Studenti FPZ-a sudjelovali na studentskoj konferenciji SKOBS

SKOBS baner

SKOBS (Studentska konferencija o bezbednosti saobračaja) je studentska konferencija čija je primarna tema sigurnost u prometu. U zadnje četiri godine, na SKOBS-u je sudjelovalo preko 800 studenata koji su prezentirali preko 50 radova. Uz studentska predavanja organizirana su i stručna predavanja relevantnih stručnjaka iz regije. Konferenciju organizira Savez studenata Fakulteta tehničkih nauka uz potporu Fakulteta tehničkih nauka, Sveučilišta Novi Sad, a održana je od 15. do 18. studenog u Zlatiboru, Republika Srbija.

Fakultet prometnih znanosti (FPZ) Sveučilišta u Zagrebu predstavili su studenti Karlo Borisavljević i Karlo Evdjenić s temom Prometna jedinica mladeži uz potporu, Grada Zagreba i MUPa. Na konferenciji je ukupno prisustvovalo 12 studenata FPZ-a. Putovanje je uspješno organizirao Studentski zbor Fakulteta prometnih znanosti (SZFPZ) uz punu potporu Uprave FPZ-a.

SKOBS
Studenti FPZ-a na konferenciji SKOBS

Za više informacija vezanih za studentski život i radu SZFPZ-a posjetite našu službenu web stranicu ili nas zapratite na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *