Studenti Fakulteta prometnih znanosti na Zagrebačkom energetskom tjednu 2017.


U organizaciji Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba, 8. Zagrebački energetski tjedan započeo je održavanjem Stručnog skupa studenata pod nazivom „Mi imamo rješenja: vizije novih generacija za zeleni, održivi razvoj“. Dana 8. svibnja 2017. u prostorijama Starogradske vijećnice Grada Zagreba, spomenuti Skup okupio je brojne cijenjene stručnjake, predstavnike znanstvenih institucija, studente, znanstvene novake, kao i svu zainteresiranu javnost.


Naš Fakultet sudjelovao je sa dvije prezentacije:

  1. Alen Pavlić Ravšer i Tomislav Starčević – „Analiza potrošnje energije u prometu u usporedbi s mogućim promjenama u zastupljenosti nemotoriziranog prometa u Gradu Zagrebu„
  2. Leo Tišljarić i Dominik Cvetek – „Odabir optimalnih ruta električnog vozila s obzirom na konfiguraciju terena”

ZET-2017


U suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu te šest prestižnih zagrebačkih fakulteta – Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Fakultetom strojarstva i brodogradnje, Arhitektonskim fakultetom, Građevinskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti te Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom, Grad Zagreb je organizacijom ovakvog događanja doprinio stvaranju idealne prilike za predstavljanje i poticanje inovativnih ideja, radova i projekata znanstvenih novaka i studenata koji svojim trudom i znanjem mijenjaju našu budućnost.

Izvor: http://www.eko.zagreb.hr/default.aspx?id=2266