Majice fakulteta

U suradnji sa “Modnakatedra.com” i naš je Fakultet postao dio priče o popularnim hoodicama te je dobio majice(hoodice i kratke majice) posebno dizajnirane za naš fakultet.

Modnakatedra.com265109_219858731388080_7819347_n FPZ

Pa da kažemo par riječi o Modnoj Katedri:

MODNAKATEDRA.COM projekt je grupe studenata pokrenut 15.listopada 2012. Idejno zamišljen kao prvi studentski centar mode u Hrvatskoj modnakatedra po svojoj konačnoj realizaciji biti će mjesto na kojem će se moći kupiti brendirane hoodie majice svih fakulteta i sveučilišta u Hrvatskoj. Svoje mjesto u ModnojKatedri već su našli “FER”- Fakultet elektrotehnike i računarstva, “UF” – Učiteljski fakultet, “EFZG” – Ekonomski fakultet, Građevinski fakultet te još nekoliko fakulteta Zagrebačkog Sveučilišta.

Majice se mogu kupiti u prostorijama udruge(Kampus Borongaj, Objekt 71, Podrum). Ukoliko imate pitanja obratite nam se preko službene Facebook stranice.

Cijena majica:

Kratka majica: 80Kn 50kn                     Hoodie – majica: 200kn

majica

Hoodie-majica

 

*Cijene majica su iste za sve fakultete i nije moguća korekcija cijena. Za sve dodatne informacije javite se na mail ili preko službene Facebook stranice udruge “TRANS”

Hvala modelima! 🙂

anigif

 

2 thoughts on “Majice fakulteta

  1. Postovani

    Dali je moguce dobiti majicu van Hrvatske, ako je moguce kako to mogu platiti i dobiti, jer ja sam jedan bivsi student Fakulteta prometnih znanosti iz Makedonije.

    Puno pozdrava
    Raim Bajrami

Odgovori