Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Fakultet prometnih znanosti na Sajmu fakulteta u Vukovarsko-srijemskoj županiji
Fakultet prometnih znanosti, 18.03.2024, 18:00

Sajam fakulteta VSŽ_15032024.jpg

Fakultet prometnih znanosti bio je jedan od izlagača na Sajmu fakulteta u Vukovarsko-srijemskoj županiji održanom 15. ožujka 2024., u Sportskoj dvorani Ekonomske i Trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima. Pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Ivana Grgurevića, prodekana za nastavu i studente, i asistenta Matije Sikirića, mag. ing. traff., Fakultet je predstavio studijske programe u područjima Prometa, Inteligentnih transportnih sustava i logistike, te Aeronautike.

Ovaj sajam, prvi puta organiziran od strane Srednje strukovne škole Vinkovci, okupio je preko 40 visokoškolskih ustanova s ciljem da se učenicima predstave različite obrazovne mogućnosti. Fakultet prometnih znanosti iskoristio je ovu priliku da naglasi svoje inovativne studijske programe i potakne učenike na razmišljanje o karijerama u području prometa, logistike i aeronautike.

Zanimanje na štandu Fakulteta bilo je veliko, gdje su posjetitelji mogli doznati više o novim studijskim programima i mogućnostima koje pruža studij. Posebna zahvala upućena je prof. Domagoju Bujadinoviću, ravnatelju srednje škole, za pruženu priliku.

Fakultet prometnih znanosti veseli se budućim generacijama studenata i nada se da je sajam učenicima pomogao u odabiru njihove profesionalne budućnosti.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet