Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.

Upravljanje kvalitetom

Bolji. Brži. Kvalitetniji. Riječi komparativa koje sugeriraju uspoređivanje i tržišno natjecanje s drugima…

U modernom društvu, konkurencija je oštra. No, biti konkurentan ne znači nužno da treba težiti napredovanju zbog drugih, zbog pritiska okoline. Pravu motivaciju trebalo bi naći okrenut sebi, poznavati svoje prednosti i mane i uvijek težiti biti bolji. Sustav visokog obrazovanja i znanosti ima precizno definirane smjernice i kontrolni mehanizam provjere upravljanja kvalitetom. To je dinamički sustav kojemu se sastavnice Sveučilišta konstantno prilagođavaju, poboljšavaju, ali na kojega i same utječu, kao dio Europskoga prostora visokog obrazovanja. Činjenica je da periodičke provjere garantiraju razinu kvalitete, ali one male promjene koje činimo sami, između vanjskih provjera, su možda i najbitnije. Upravo u tom segmentu trebamo pomoć svih dionika sustava, a posebno naših studenata zbog kojih i jesmo ovdje. Sve primjedbe, sugestije i savjeti, bilo da dolaze od naših kolega nastavnika ili od studenata kojima predajemo, pomažu nam da bolje sagledamo sami sebe i da se konstantno unaprjeđujemo.

Hvala unaprijed za svaku riječ pohvale, pa i pokude uz obećanje da ćemo već sutra biti bolji, brži, kvalitetniji…

izv. prof. dr. sc. Anita Domitrović
Predsjednica Povjerenstva za upravljanje kvalitetom
Fakulteta prometnih znanosti

Poštovane kolegice i kolege,
pozivamo Vas da nam se obratite pitanjima, sugestijama, komentarima i kritikama:

I Vaše mišljenje nam je važno!

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet