Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.

Gospodarski savjet

Gospodarski savjet Fakulteta prometnih znanosti savjetodavno je tijelo Fakulteta, a čine ga članovi koji su predstavnici uglednih institucija i tvrtki iz gospodarstva od interesa za djelatnost Fakulteta. Gospodarski savjet Fakulteta osnovan je 2015. godine, a čine ga tvrtke iz sektora prometa i logistike u Hrvatskoj. Osnivanjem Gospodarskog savjeta učinio se značajan napredak suradnje s gospodarstvom preko članova Savjeta. Područja na kojima Gospodarski savjet fokusira svoj rad usko su vezani za unaprjeđenje rada Fakulteta te za njegovo pozicioniranje kao vodeće hrvatske institucije u sektoru prometa i logistike.

Članovi Gospodarskog savjeta su predstavnici sljedećih tvrtki:

Gospodarski savjet Fakulteta aktivno sudjeluje u aktivnostima Fakulteta. To se prije svega odnosi na utvrđivanje potreba gospodarstva za profilom stručnjaka koji se školuju na Fakultetu.  U skladu s time članovi Savjeta sudjeluju u razvoju studijskih programa i nastavnog procesa, određivanju tema završnih i diplomskih radova, određivanju tema doktorskih istraživanja, stipendiranja studenata, organizaciji stručne prakse i slično.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet