Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Najava novih sveučilišnih studijskih programa prijediplomskih studija Promet i Logistika
Fakultet prometnih znanosti, 29.02.2024, 18:30

Promet i Logistika.jpg

U ak. god. 2024./2025. očekuje se početak primjene novog sveučilišnog studijskog programa prijediplomskog studija Promet (moduli: Cestovni, Željeznički, Zračni, Inteligentni transportni sustavi, Informacijsko-komunikacijski promet, Održivi multimodalni i urbani promet) i novog sveučilišnog studijskog programa prijediplomskog studija Logistika, ukoliko bude dovršeno vrednovanje koje je u tijeku te dobivena dopusnica za provođenje programa.

Navedeni novi studijski programi zamijenit će postojeći prijediplomski studij Promet (smjerovi: Cestovni promet, Gradski promet, Informacijsko-komunikacijski promet, Poštanski promet, Vodni promet, Zračni promet, Željeznički promet) i postojeći prijediplomski studij Inteligentni transportni sustavi i logistika (smjerovi: Inteligentni transportni sustavi, Logistika).

S obzirom da postupak vrednovanja i dobivanja dopusnice još nije završen, svi kandidati zainteresirani za upis trebaju u aplikaciji Postani-student odabrati postojeće studijske programe. Čim se dobije dopusnica za nove programe, studenti će bi biti prebačeni na nove programe (na novi studij Promet za one koji su odabrali postojeći studijski program Promet, a na studij Logistika za one koji su odabrali studij Inteligentni transportni sustavi i logistika).

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet