Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Održan Dan karijera i Dan otvorenih vrata Fakulteta (23. travnja 2024.)
Fakultet prometnih znanosti, 26.04.2024, 09:00

Dan karijera i Dan otvorenih vrata.jpg

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na Danu otvorenih vrata i Danu karijera Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, održanima 23. travnja 2024. godine! 🎉

Ove godine događanje je privuklo oko 200 srednjoškolaca i veliki broj studenata, kao i 45 vodećih tvrtki iz područja prometa, logistike i aeronautike. Poslodavci su predstavili djelatnosti svojih tvrtki i mogućnosti zapošljavanja nakon završetka studija, pružajući uvid u dinamične karijere koje čekaju naše studente.

Dan otvorenih vrata omogućio je srednjoškolcima da se upoznaju s našim studijskim programima, obiđu laboratorije, isprobaju simulator prevrtanja koji je ustupio Hrvatski autoklub, iskuse vožnju e-romobilima na poligonu sigurne vožnje kojeg je organizirao Zavod za gradski promet, upoznaju se s djelatnostima Zavoda za prometno-tehnička vještačenja i Ispitnim laboratorijem Zavoda za prometnu signalizaciju.

Posebno zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i svojim prisustvom obogatile ovogodišnji Dan karijera. Vaša predanost i spremnost na suradnju ključni su za uspjeh naših studenata i srednjoškolaca!

Veselimo se susretu sljedeće godine, s nadom da će Dan otvorenih vrata i Dan karijera nastaviti rasti i postati još veći te inspirativniji!

Za sva pitanja oko studijskih programa, upisnih kriterija i kvota te načina studiranja slobodno se obratite putem e-pošte: referada@fpz.unizg.hr. 

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice