Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Održan početni sastanak projekta TWIN-SAFE
Fakultet prometnih znanosti, 17.06.2024, 11:09

Naslovnice_Twin Safe logotip 2024.jpg

Dana 29. i 30. svibnja 2024. održan je početni sastanak za projekt TWIN-SAFE, čime je započela 36-mjesečna suradnja između Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (FPZ), Sveučilišta Hasselt u Belgiji i Sveučilišta Lund u Švedskoj.

Primarni cilj projekta je unaprijediti istraživačke kapacitete Fakulteta prometnih znanosti na području sigurnosti cestovnog prometa kroz partnerstva s navedenim institucijama. Sveobuhvatna vizija je utemeljiti FPZ kao centar izvrsnosti u multidisciplinarnom istraživanju, obrazovanju i inovacijama u području sigurnosti cestovnog prometa. Projektne aktivnosti će se provoditi u bliskoj suradnji s Centrom izvrsnosti za sigurnost cestovnog prometa koji je osnovan 2023. godine na Fakultetu prometnih znanosti. 

Koordinator projekta je doc. dr. sc. tech. Dario Babić.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice