Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Otvorene prijave za Kombinirani intenzivni program (BIP) razmjene studenata
Odbor za međunarodnu suradnju i mobilnost, 13.06.2024, 12:21

Češke Budejovice.jpg

Fakultet prometnih znanosti u suradnji s Department of Transport and Logistics at the Institute of Technology and Business organizira Kombinirani intenzivni program (Blended Intensive Programme) pod nazivom "Green Logistics and Novel Trends in Logistics!". Početak i završetak programa (uključujući fizičku i virtualnu komponentu) je od 14. listopada 2024. do 1. studenog 2024. godine.  

Fizički dio programa održat će se u srcu južne Češke u Češkim Budejovicama od 14. do 18. listopada 2024. godine, a na put bi se krenulo dan ranije i vratilo dan kasnije. U jutarnjim satima su planirana predavanja profesora i stručnjaka iz prakse, u popodnevnim satima tehničke posjete, a večer je rezervirana za različita društvena događanja.

Naravno, troškovi fizičke mobilnosti studenata bit će pokriveni u sklopu Erasmus+ programa. Sudjelovanje studentima će se evidentirati kao izvannastavna aktivnost uz dodjelu ECTS bodova. 

U slučaju dodatnih informacija obratite se Uredu za međunarodnu suradnju i mobilnost na mobility@fpz.unizg.hr.

Dokumentaciju je potrebno predati do 1. srpnja 2024. godine do 12:00 sati na mobility@fpz.unizg.hr

Pokreni se! Prijavi se! Uživaj u Erasmus+ programu!"

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice