Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Predstavljanje prve spin-off tvrtke Fakulteta prometnih znanosti - SKAI LABS
Fakultet prometnih znanosti, 07.02.2024, 08:00

SKAI LABS.jpeg

🚀 S velikim ponosom, predstavljamo SKAI LABS, prvu spin-off tvrtku Fakulteta prometnih znanosti. Osnovana kao rezultat predanog rada i truda tima ljudi sa Zavoda za aeronautiku, gdje smo s velikim entuzijazmom nakon dobivanja prvog patenta Fakulteta prometnih znanosti nastavili razvijati nove sustave koji se nadograđuju na inovacije koje će pomicati granice u zračnoj industriji.

🛫 S posebnim zadovoljstvom ističemo da smo uspješno stvorili prvi prototip proizvoda Complexity Dashboard koji će biti predstavljen u suradnji s našim partnerima Tern Systems na prestižnom svjetskom sajmu avijacije u Genevi. Ovaj trenutak predstavlja prekretnicu našeg predanog rada i označava početak novog uzbudljivog putovanja.

🌐 Uzbuđeni smo najaviti da tražimo nove članove tima! Tražimo tri talentirana Junior Developera koji će nam se pridružiti u oblikovanju budućnosti zračnog prometa. Ako ste spremni ući u svijet inovacija, surađivati s vodećim liderima u industriji i pozitivno utjecati na razvoj avijacije diljem svijeta, ovo je prilika za vas!

🚀 Pružamo priliku za osobni i profesionalni rast, rad u poticajnom okruženju te sudjelovanje u projektima koji će definirati budućnost zračne industrije. Pridružite nam se na putovanju gdje će svaki član tima imati ključnu ulogu u stvaranju inovacija koje mijenjaju svijet.

🔗 Za više informacija i prijavu na radna mjesta, posjetite našu web stranicu: https://lnkd.in/dP_zZ4NW

hashtagSKAILABS
hashtagBudućnostAvijacije hashtagTimSKAILABS hashtagZapošljavanje hashtagInovacije hashtagAvijacija

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet