Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Prilog HRT-a o prvoj generaciji studenata studija Aeronautike, upisanih na usmjerenje Vojna kontrola zračnog prometa.
Fakultet prometnih znanosti, 20.03.2024, 12:59

Izvor: HRT.JPG

U petak, 15. ožujka 2024., Zavod za aeronautiku su posjetili predstavnici Samostalne službe za odnose s javnošću i  izdavaštvo Ministarstva obrane RH (MORH) te novinarska ekipa Hrvatske radiotelevizije kako bi snimili prilog o našim studentima, kadetima MORH-a,  koji su upisani na prijediplomski studij Aeronautika, usmjerenje Vojna kontrola zračnog prometa.

Studenti su opisali svoj motiv za upis navedenog studija, istaknuvši snažnu ljubav prema domovini te zrakoplovstvu kao ključne faktore. Osim toga, s velikim entuzijazmom su podijelili svoja dosadašnja iskustva čime su pružili uvid u izazove i zanimljivosti tijekom svog akademskog putovanja.

Prilog možete pogledati na Prilog HRT-a!

Sve informacije oko novog studijskog programa kao i uvjete upisa možete pronaći na stranicama Fakulteta prometnih znanosti: Klikni s PROMETOM i postani naš student - Fakultet prometnih znanosti (unizg.hr) i MORH-a na Sveučilišni prijediplomski i diplomski studij Aeronautika smjer vojna kontrola zračnog prometa - MORH

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet