Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Promocija studijskih programa Fakulteta u Tehničkoj školi Daruvar (17. svibnja 2024.)
Fakultet prometnih znanosti, 17.05.2024, 15:00

Tehnička škola Daruvar.jpg

Fakultet pometnih znanosti posjetio je u petak 17. svibnja 2024. Tehničku školu Daruvar u cilju prezentacije i promocije postojećih i novih sveučilišnih prijediplomskih studijskih programa. Prezentaciji su nazočili učenici razreda maturanata programa Tehničar cestovnog prometa i zainteresirani maturanti programa Tehničar za elektroniku, Tehničar za računalstvo te Tehničar za mehatroniku. Učenici su imali priliku saznati što se može studirati na Fakultetu prometnih znanosti, čime se bavi prometni inženjer, logističar ili aeronautičar te gdje se može zaposliti nakon studija. 

Fakultet su predstavili prodekan za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. tech. Ivan Grgurević i asistentica sa Zavoda za transportnu logistiku Karla Bartak, mag. ing. traff.

Nadamo se da smo maturantima uspjeli približiti prijediplomske studijske programe Promet, Inteligentni transportni sustavi i logistika te Aeronautika na zanimljiv način te se veselimo vidjeti buduće studente na upisima!

Zahvaljujemo se ravnateljici škole Sanji Klubička, dipl. ing., nastavniku Borisu Bogdanu, dipl. ing. i pedagogici Ivani Čoban, prof. socijalne pedagogije na suradnji i gostoprimstvu!

Maturantima želimo puno uspjeha na državnoj maturi i lakoću pri izboru studijskog programa.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice