Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Radionica za usvajanje generičkih vještina Bibliometrijski pokazatelji i njihova primjena u evaluacijskim procesima u znanosti
Referada poslijediplomskih studija, 05.06.2024, 12:49

Obavještavamo Vas da će se treća od tri planirane radionice za usvajanje generičkih vještina u ovoj akademskoj godini održati 13. lipnja 2024. od 9.00 do 16.00 sati u Vukelićevoj 4, dvorana D1. Naziv radionice je Bibliometrijski pokazatelji i njihova primjena u evaluacijskim procesima u znanosti,  a održat će ju dr.sc. Bojan Macan.

Polaznici radionice upoznat će se s osnovnim bibliometrijskim pokazateljima (faktor odjeka, SRJ faktor i h-indeks), te s relevantnim citatnim i bibliografskim bazama (Web of Science Core Collection i Scopus).

 

Polaznici trebaju na radionicu donijeti svoje prijenosno računalo, jer će na praktičnom dijelu radionice morati samostalno raditi na pretraživanju izvora i određivanju bibliometrijskih pokazatelja.

 

Za sudjelovanje na radionici molimo Vas da se prijavite na adresi elektroničke pošte lcrnkovic@fpz.unizg.hr  do 11.lipnja 2024.

 

Podsjećamo Vas da ste prema programu doktorskog studija obvezni odslušati dvije radionice za stjecanje generičkih vještina, po jednu tijekom prve i druge godine doktorskog studija. Napominjemo da su dobrodošli i doktorandi i doktorandice koji svu već odslušali dvije radionice i koji nemaju obvezu pohađanja radionica prema programu doktorskog studija.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice