Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Studentska anketa za procjenu nastavnika u ljetnom semestru ak. god. 2023./2024.
Fakultet prometnih znanosti, 13.05.2024, 09:00

Studentska anketa.jpg

U zadnja četiri tjedna nastave u ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. provodit će se on-line studentska anketa za sve nastavnike Fakulteta prometnih znanosti koji izvode nastavu u ljetnom semestru.

Prema Akademskom kalendaru Fakulteta prometnih znanosti, anketa će biti dostupna studentima od 20. svibnja do 14. lipnja 2024. putem Informacijskog sustava visokih učilišta - ISVU Studomata na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Zagrebu (on-line anketa). 

Molimo studente da se odazovu pozivu na sudjelovanje u anketi. Studentski odgovori mogu usmjeriti pažnju na pozitivne i negativne aspekte nastave te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete. Anketa je anonimna i studentske odgovore nemoguće je povezati sa studentskim identitetom.

Rezultati će biti dostupni nastavnicima tek nakon završetka redovnih (ljetnih) ispitnih rokova.

Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom u skladu sa Studentskim zborom upoznat će studente s rezultatima provedenog postupka anketiranja krajem ljetnog semestra ak. god. 2023./2024.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

izv. prof. dr. sc. tech. Anita Domitrović, 

predsjednica Povjerenstva za upravljanje kvalitetom Fakulteta prometnih znanosti

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice