Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Studentska anketa za procjenu nastavnika u zimskom semestru ak. god. 2023./2024.
Fakultet prometnih znanosti, 18.12.2023, 19:00

Studentska anketa_2024.jpg

U skladu s Preporukom Odbora za upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu, zadnja tri tjedna nastave u zimskom semestru ak. god. 2023./2024. provodi se on-line studentska anketa za određeni broj nastavnika na svakoj sastavnici Sveučilišta u Zagrebu, pa tako i na našem Fakultetu.

Prema Akademskom kalendaru Fakulteta prometnih znanosti, anketa će biti dostupna studentima od 8. do 26. siječnja 2024. putem Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU) na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Zagrebu (on-line anketa).

Tijekom navedena tri tjedna nastavu će posjetiti članovi Studentskog zbora te članovi Povjerenstva za upravljanje kvalitetom Fakulteta, kako bi upoznali studente s postupkom provođenja ankete.

Molimo studente da se odazovu pozivu na sudjelovanje u anketi. Studentski odgovori mogu usmjeriti pažnju na pozitivne i negativne aspekte nastave te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete. Anketa je anonimna i studentske odgovore nemoguće je povezati sa studentskim identitetom.

Rezultati će biti dostupni nastavnicima tek nakon završetka redovnih (zimskih) ispitnih rokova.

Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom u skladu sa Studentskim zborom upoznat će studente s rezultatima provedenog postupka anketiranja početkom ljetnog semestra ak. god. 2023./2024.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

izv. prof. dr. sc. Anita Domitrović, 

predsjednica Povjerenstva za upravljanje kvalitetom Fakulteta prometnih znanosti

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet