Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Svečano otvorenje studentske prostorije (chill room for students)
Fakultet prometnih znanosti, 12.10.2023, 14:30

Otvorenje studentske prostorije_2023.jpg

U povodu obilježavanja Dana Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu prenamijenjena je i uređena dvorana 2 u Objektu 71 kampusa Borongaj u studentsku prostoriju (chill room for students) u kojoj je predviđeno da borave studenti kada nemaju nastavu. Studentsku prostoriju je prigodnim govorom 11. listopada 2023. otvorio dekan Fakulteta izv. prof. dr. sc. Marko Šoštarić i prorektor za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom Sveučilišta u Zagrebu i redoviti profesor Fakulteta prometnih znanosti prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić te gđa. Nina Perković, regionalna voditeljica ljudskih potencijala tvrtke DPD Croatia d.o.o. Tvrtka DPD Croatia d.o.o. sudjelovala je u uređenju studentske prostorije, a na čemu se ovom prigodom zahvaljujemo u ime studenata i Fakulteta.

U studentskoj prostoriji se očekuju osim druženja i zabave održavanja pozvanih gostujućih predavanja i ležernijih okruglih stolova i rasprava te učenja kada to dopusti kućni red prostorije.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet