Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Transnational Project Meeting projekta „Last-Mile Green and Safety Skills in Urban Logistics (SAFE-LMD)“
Fakultet prometnih znanosti, 18.12.2023, 18:00

SAFE-LMD.jpg

Dana 7. i 8. prosinca 2023. godine održan je Transnational Project Meeting projekta „Last-Mile Green and Safety Skills in Urban Logistics (SAFE-LMD)“. Na projektnom sastanku sudjelovali su svi partneri projekta: ECF (Belgija), BGZ (Njemačka), Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu  (Hrvatska), EXELIA (Grčka) i ECQA (Austrija). Prvog dana (7. prosinca) projektni partneri održali su cjelodnevni sastanak u  Laboratoriju za simulacije u logistici (Fakulteta prometnih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu). Na sastanku se raspravljalo o proteklim, tekućim i budućim aktivnostima projekta te dogovorili novi rokovi izvršenja budućih aktivnosti. Sastanku se pridružio predstavnik udruge „Sindikat biciklista“ koji je ujedno student Fakulteta prometnih znanosti, a održao je predavanje na temu Biciklizam u Hrvatskoj. Drugog dana, 8. prosinca, projektni partneri su se pridružili međunarodnoj konferenciji ZIRP, gdje su odslušali tri pozvana predavanja:

- Davor Justamet, Hrvatska pošta, “Parcel distribution on Croatian market”

- Sebastijan Hleb, FPZ, “Parcel delivery in urban areas: current state and future solutions”

- Dirk Sackmann, Merseburg University of Applied Sciences, “Challenges in Agricultural Supply Chain Management”

Osim pozvanih predavanja voditelji projekta BGZ prezentirali su ciljeve i aktivnosti projekta posjetiteljima konferencije.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet