Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Obrana diplomskih radova studenta Fakulteta prometnih znanosti diplomskog studija Aeronautike - vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti, 23.05.2024, 09:04

Foto: HRZ/D.Gren.jpg

U vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zadru, u organizaciji Pilotske škole Središta za Obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Rudolf Perešin“ u četvrtak 16. svibnja 2024. održana je obrana diplomskih radova studenata Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, redovnog i izvanrednog diplomskog studija Aeronautika – Vojni pilot.
Uspješnim obranama diplomskih radova Oružane snage RH i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo su postali bogatiji za dvije nove sveučilišne magistre i četiri sveučilišna magistra Aeronautike, koji će uskoro, dodjelom prvog časničkog čina i letačkog znaka, postati piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.
Nakon svečanosti održan je obilazak 392. eskadrile aviona i 393. eskadrile helikoptera u kojima se provodi praktični dio letačke obuke svih učenika letača za zanimanje vojni pilot u Oružanim snagama RH.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice