Povratak na naslovnu stranicu
Promet - Traffic&Transportation Međunarodna mobilnost i suradnja Konferencija ZIRP Centar za promet i logistiku d.o.o. SKAI LABS d.o.o.
Sudjelovanje na konferenciji „Strategija razvoja Republike Hrvatske u svjetlu klimatskih promjena“
Fakultet prometnih znanosti, 04.03.2024, 16:00

DIRH program.jpg

U organizaciji Hrvatskog inženjerskog saveza (HIS) i Akademije tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ) 29. veljače i 1. ožujka 2024. održan je Dan inženjera Republike Hrvatske s konferencijom „Strategija razvoja Republike Hrvatske u svjetlu klimatskih promjena“ s pozvanim predavanjem „Promet i klimatske promjene“ prof. dr. sc. Borne Abramovića.

U prostorima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije održana je dvodnevna konferencija o strategiji razvoja Republike Hrvatske u svjetlu klimatskih pojava. Konferencija se održala uz potporu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstava znanosti i obrazovanja i Hrvatske gospodarske komore.

Na konferenciji su pokrivane bile inženjerske teme povezane s klimatskim promjenama.

Zanimljivost je da se 2. ožujka slavi kao Dan inženjera Republike Hrvatske kada je davne 1878. godine bio osnovan Klub inžinirah i arhitektah odnosno preteča Hrvatskog inženjerskog saveza.

Kontakt
info
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Zavod za prometnu signalizaciju
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centar za promet i logistiku d.o.o.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP Međunarodna mobilnost i suradnja Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Udruga bivših studenata FPZ-a

Važnije poveznice
Certifikati
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet