Return to home page
Promet - Traffic&Transportation International Cooperation and Mobility ZIRP Conference Centre for Traffic and Logistics Ltd. SKAI LABS Ltd.

Fakultetu dodijeljeno priznanje za inovativnost u predstavljanju na 28. Smotri Sveučilišta u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti, 12.11.2023, 09:00

28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu, najveća manifestacija za maturante, buduće i sadašnje studente u Republici Hrvatskoj, održana je od 9. do 11. studenoga 2023. u Kongresnoj dvorani te dvoranama Zimski vrt i Cres u Kongresnom centru na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o manifestaciji koju Sveučilište u Zagrebu organizira svake godine kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima, upisnim uvjetima i studentskom životu, kao i o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet i odabiru svoga budućega zanimanja.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu najstarija je manifestacija toga tipa u Republici Hrvatskoj, a ove se godine održava u okviru Tjedna Sveučilišta, tijekom kojega se, u povodu početka 355. akademske godine, na Sveučilištu u Zagrebu organizira niz događanja. Na ovogodišnjoj Smotri predstavljaju se sastavnice Sveučilišta u Zagrebu ‒ 31 fakultet i 3 umjetničke akademije.

Na završnoj svečanosti održanoj u subotu 11. studenoga 2023. na pozornici u dvorani Zimski vrt Zagrebačkog velesajma dodijeljena su priznanja najuspješnijim sudionicima 28. Smotre Sveučilišta u Zagrebu u samo šest kategorija. Priznanja je najuspješnijim sudionicima dodijelio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić. Uz prorektore Sveučilišta u Zagrebu, svečanosti su nazočili dekani, prodekani, koordinatori Smotre na fakultetima i akademijama, profesori, studenti te zainteresirani posjetitelji.

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu nagrađen je priznanjem u kategoriji inovativnost u predstavljanju.

Ostale nagrađene visokoobrazovne ustanove prema kategorijama:

  • priznanje za doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja dobio je Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • za komunikativnost i susretljivost priznanje je dodijeljeno Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
  • priznanje za najbolje uređeni izložbeni prostor dobio je Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • priznanje za najbolje promidžbene materijale na Smotri dobio je Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • priznanje za izniman doprinos u organizaciji Smotre dobili su Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski centar u Zagrebu

U okviru suradnje između Sveučilišta u Zagrebu i srednjih škola programe Smotre pratili su srednjoškolci iz cijele Hrvatske, koji su na manifestaciju dolazili u organiziranim skupinama. Smotru je tijekom tri dana posjetilo preko 30 000 posjetitelja. 

Osim na službenoj mrežnoj stranici manifestacije smotra.unizg.hr, program Smotre mogao se pratiti i na društvenim mrežama: 

TikTok:  https://www.tiktok.com/@smotra_unizg?lang=en 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/university-of-zagreb/ 
FB unizg: https://web.facebook.com/UniZg 
FB Smotra: https://web.facebook.com/smotrasveucilistauzagrebu 
Instagram unizg: https://www.instagram.com/sveucilisteuzagrebu/ 
Instagram Smotra: https://www.instagram.com/smotrasveucilistauzagrebu/ 
Twitter: https://twitter.com/SveucilisteZG 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGUeIn0apOuxottQQApBcPw 

Contact
info
University of Zagreb
Faculty of Transport and Traffic Sciences
Department of Traffic Signalling
+385 1 245 7972
Kušlanova 2, 10 000 Zagreb
Centre for Traffic and Logistics Ltd.
+385 1 238 0297
CPL web

PROMET - Traffic&Transportation ZIRP International Cooperation and Mobility Quality Management Committee Udruga bivših studenata FPZ-a

Recomended links
Certificates
Certificate ISO 9001 2015
Certificate M IQNet